Szerelési útmutató :
Rovarvédő alumíniúm ablakszerelési változat – Homlokzati szerelés


 GYIK - ALU keretes szúnyoghálós ablak

Milyen előnyöket kínál számomra a szúnyoghálós ablak? A szúnyoghálós ablakok megjelenése tetszetős, és igény szerint egyszerűen felhelyezhetők, ill. eltávolíthatók az ablakról.
Teljes az alkatrészkészlet és szerelésre kész? Igen, az alkatrészkészlet a szereléshez szükséges összes elemet tartalmazza.
Szükségem van-e különleges műszaki készségekre a szereléshez? Nincs, a termékeket műszaki képzettség nélkül problémamentesen fel lehet szerelni. Az összes fontos lépést megtalálja a szerelési útmutatóban és a videofelvételen. 
Mennyi időre van szükség a szúnyoghálós ablak felszereléséhez? A szúnyoghálós ablak felszerelése kb. 1 órát vesz igénybe.
Milyen színben kapható a szúnyoghálós ablak? Fehér és barna színben.
Milyen méretek léteznek? A legnagyobb külső méret 130×150 cm (SZ×M). A keret profiljai könnyedén rövidíthetők. Méretre vágás előtt vegye figyelembe a szerelési útmutatóban megadott adatokat.
Milyen minőségűek az anyagok? A profilok porszórt alumíniumból készülnek, így teljesen korrózióállók. A szúnyogháló kiváló minőségű, és UV stabil üvegszálas szövetből készül.
Milyen szerszámokra van szükségem? Amire szüksége van: Vasfűrész, gérvágó láda (ajánlott), mérőszalag, ceruza, vágószerszám (tapétavágó kés), fémreszelő, fogó, gumikalapács.TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net