Szerelési útmutató
:
Rovarvédö alumínium ajtó


 GYIK - ALU keretes szúnyoghálós ajtó

Milyen előnyöket kínál számomra a szúnyoghálós ajtó? A szúnyoghálós ajtók megjelenése tetszetős és bármikor kinyithatók, vagy becsukhatók.  Két mágnessel rendelkeznek, így pl. a szél nem tudja őket egyszerűen kinyitni.
Hová lehet felszerelni a szúnyoghálós ajtót? A szúnyoghálós ajtót zsanérokkal közvetlenül az ajtókeretre lehet felszerelni.
Teljes az alkatrészkészlet és szerelésre kész? Igen, az alkatrészkészlet a szereléshez szükséges összes elemet tartalmazza.
Szükségem van-e különleges műszaki készségekre a szereléshez? Nincs, a termékeket műszaki képzettség nélkül problémamentesen fel lehet szerelni. Az összes fontos lépést megtalálja a szerelési útmutatóban és a videofelvételen.
Mennyi időre van szükség a szúnyoghálós ajtó felszereléséhez? A szúnyoghálós ajtó felszerelése kb. 2 órát vesz igénybe.
Milyen színben kapható a szúnyoghálós ajtó? Fehér és barna színben.
Milyen méretek léteznek? A legnagyobb külső méret 110×210 cm (SZ×M). A keret könnyedén rövidíthető. Méretre vágás előtt vegye figyelembe a szerelési útmutatóban megadott adatokat.
Milyen minőségűek az anyagok? A profilok porszórt alumíniumból készülnek, így teljesen korrózióállók. A szúnyogháló kiváló minőségű, és UV stabil üvegszálas szövetből készül.
Milyen szerszámokra van szükségem? Amire szüksége van: Vasfűrész, gérvágó láda (ajánlott), mérőszalag, ceruza, vágó szerszám (tapétavágó kés), keresztélű csavarhúzó, fémreszelő, fúrógép, 2, 2,5, és 3 mm-es fúrószárTPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net