Szerelési útmutató:
Szúnyoghálós ajtóroló
Izvedba montaže A sponke v špaleto
Izvedba montaže C čelna montaža


 GYIK - Szúnyoghálós roló ajtóhoz

Milyen előnyöket kínál számomra a szúnyoghálós roló? A szúnyoghálós rolók megjelenése tetszetős és bármikor kinyithatók, vagy becsukhatók.  A szúnyogháló-szövet egyszerűen eltűnik a roló tokjában. 
Hová lehet felszerelni a szúnyoghálós rolót? A roló beékelhető a bélésfalba. Alternatívaként a roló csavarral rögzíthető az ajtókeretre, a bélésfalba, vagy a külső falra. 
Teljes az alkatrészkészlet és szerelésre kész? Igen, az alkatrészkészlet a szereléshez szükséges összes elemet tartalmazza.
Szükségem van-e különleges műszaki készségekre a szereléshez? Nincs, a termékeket műszaki képzettség nélkül problémamentesen fel lehet szerelni. Az összes fontos lépést megtalálja a szerelési útmutatóban és a videofelvételen. 
Mennyi időre van szükség a szúnyoghálós roló felszereléséhez? A szúnyoghálós roló felszerelése kb. 2 órát vesz igénybe. 
Milyen színben kapható a szúnyoghálós roló? Fehér és barna színben.
Milyen méretek léteznek? A legnagyobb külső méret 225×140 cm (MxSZ). A roló tokja és a vezetősínek egyszerűen rövidíthetők. Méretre vágás előtt vegye figyelembe a szerelési útmutatóban megadott adatokat. 
Milyen minőségűek az anyagok? A profilok porszórt alumíniumból készülnek, így teljesen korrózióállók. A szúnyogháló kiváló minőségű, és UV stabil üvegszálas szövetből készül.
Milyen szerszámokra van szükségem? Amire szüksége van: Vasfűrész, gérvágó láda (ajánlott), mérőszalag, ceruza, vágószerszám (tapétavágó kés), kereszthornyú csavarhúzó, fémreszelő, fúrógép, 4 és 6 mm-es fúrószár (a szerelési változattól függően).TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net