Szerelési útmutató:
Szúnyoghálós roló tetőablakhoz
szerelési változat – Bélésfalba csavarozás
szerelési változat – Homlokzati szerelés


GYIK - Szúnyoghálós roló tetőablakhoz

Milyen előnyöket kínál számomra a szúnyoghálós roló? A szúnyoghálós rolók megjelenése tetszetős és bármikor kinyithatók, vagy becsukhatók.  A szúnyogháló-szövet egyszerűen eltűnik a roló tokjában.
Hová lehet felszerelni a szúnyoghálós rolót? A roló vagy a homlokzati oldalra, vagy bélésfalba rögzítéssel szerelhető fel. 
Teljes az alkatrészkészlet és szerelésre kész? Igen, az alkatrészkészlet a szereléshez szükséges összes elemet tartalmazza.
Szükségem van-e különleges műszaki készségekre a szereléshez? Nincs, a termékeket műszaki képzettség nélkül problémamentesen fel lehet szerelni. Az összes fontos lépést megtalálja a szerelési útmutatóban és a videofelvételen. 
Mennyi időre van szükség a szúnyoghálós roló felszereléséhez? A szúnyoghálós roló felszerelése kb. 1 órát vesz igénybe. 
Milyen színben kapható a szúnyoghálós roló? Natúr eloxált színben.
Milyen méretek léteznek? A legnagyobb külső méret 110×160 cm (SZ×M). A roló tokja és a vezetősínek egyszerűen rövidíthetők. Méretre vágás előtt vegye figyelembe a szerelési útmutatóban megadott adatokat.
Milyen minőségűek az anyagok? A profilok porszórt alumíniumból készülnek, így teljesen korrózióállók. A szúnyogháló kiváló minőségű, és UV stabil üvegszálas szövetből készül.
Milyen szerszámokra van szükségem? Amire szüksége van: Vasfűrész, gérvágó láda (ajánlott), mérőszalag, ceruza, vágószerszám (tapétavágó kés), kereszthornyú csavarhúzó, fémreszelő, fúrógép, 4 és 6 mm-es fúrószár (a szerelési változattól függően).TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net