Navodilo za montažo :
Zaščita pred žuželkami Roletno strešno okno
Izvedba montaže B vijaki v špaleto
Izvedba montaže C čelna montaža


 Pogosta vprašanja - zaščitna navojna mreža proti mrčesu za strešno okno

Katere so prednosti  zaščitne navojne mreže   proti mrčesu? Zaščitna navojna mreža proti mrčesu je privlačnega videza in jo lahko po želji odprete ali zaprete. Zaščitna mreža proti mrčesu se enostavno zloži v roletno kaseto.
Kam je mogoče montirati zaščitno navojno mrežo proti mrčesu? Zaščitno navojno mrežo lahko montirate čelno ali pa jo privijete z vijaki na okensko špaleto. 
Je komplet popoln in pripravljen za vgradnjo? Ja, komplet vsebuje vse potrebne sestavne dele.
Ali so za sestavo kompleta potrebna posebna tehnična znanja in sposobnosti? Ne, izdelke je mogoče enostavno sestaviti brez posebnega tehničnega znanja in sposobnosti.  Vsi potrebni koraki so opisani v navodilih za sestavo in v video posnetku. 
Koliko časa je potrebnega za montažo zaščitne navojne  mreže  proti mrčesu? Montaža zaščitne navojne  mreže proti mrčesu traja približno 1 uro. 
V katerih barvah je na voljo  zaščitna navojna  mreža proti mrčesu? V naravno eloksirani barvi.
Katere velikosti so na voljo? Na voljo so modeli z zunanjimi merami največ
(š x v)  110 x 160 cm. Roletno kaseto  lahko po potrebi enostavno skrajšate. Pred morebitnim rezanjem natančno preberite priporočila v navodilih za montažo.
Kakšna je kakovost materialov? Profili so aluminijasti, prašno barvani in zato popolnoma odporni proti koroziji. Komarnik je iz visokokakovostne tkanine iz steklenih vlaken z UV zaščito.
Katero orodje potrebujem? Potrebujete: žago za železo, jeralnik (priporočljivo), meter, svinčnik, rezilno orodje (montažni nož), križni izvijač, kovinsko pilo, vrtalnik, sveder 4 in 6 mm (odvisno od načina montaže).TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net