Navodilo za montažo:
Zašcitno okno proti insektom iz aluminija


 FAQ – okna z aluminijskim okvirjem in zaščitno mrežo proti mrčesu  

Katere so prednosti  oken z zaščitno mrežo proti mrčesu? Okna z zaščitno mrežo proti mrčesu so privlačnega videza; mrežo lahko po želji namestite na okno ali jo z njega snamete.
Je komplet popoln in pripravljen za vgradnjo? Ja, komplet vsebuje vse potrebne sestavne dele. 
Ali so za sestavo kompleta potrebna posebna tehnična znanja in sposobnosti? Ne, izdelke je mogoče enostavno sestaviti brez posebnega tehničnega znanja in sposobnosti.  Vsi potrebni koraki so opisani v navodilih za sestavo.
Koliko časa je potrebnega za montažo  okna z zaščitno mrežo proti mrčesu? Montaža okna z zaščitno mrežo proti mrčesu traja približno 1 uro. 
V katerih barvah je na voljo  okno z zaščitno mrežo proti mrčesu? V beli in rjavi barvi.
Katere velikosti so na voljo? Na voljo so modeli z zunanjimi merami največ  š 130 x v 150 cm. Okvirne profile lahko po potrebi enostavno skrajšate. Pred morebitnim rezanjem natančno preberite priporočila v navodili za montažo.
Kakšna je kakovost materialov? Profili so aluminijasti, prašno barvani in zato popolnoma odporni proti koroziji. Komarnik je iz visokokakovostne tkanine iz steklenih vlaken z UV zaščito.
Katero orodje potrebujem? Potrebujete: žago za železo, jeralnik (priporočljivo), meter, svinčnik, rezilno orodje (montažni nož), kovinsko pilo, klešče, gumijasto kladivo.TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net