Navodilo za montažo :
Zaščita pred žuželkami Roletna vrata
szerelési változat – Bélésfalba csavarozás
szerelési változat – Bélésfalba rögzítés
szerelési változat – Homlokzati szerelés


 FAQ –zaščitna navojna mreža proti mrčesu za vrata

Katere so prednosti  zaščitne navojne mreže proti mrčesu? Zaščitna navojna mreža proti mrčesu je privlačnega videza in jo lahko po želji odprete ali zaprete. Zaščitna mreža proti mrčesu se enostavno zloži v roletno kaseto. 
Kam je mogoče montirati zaščitno navojno mrežo proti mrčesu ? Navojno mrežo lahko vpete v zidno špaleto, ali pa jo privijete v okenski okvir, v zidno špaleto ali v zunanji zid.
Je komplet popoln in pripravljen za vgradnjo? Ja, komplet vsebuje vse potrebne sestavne dele.
Ali so za sestavo kompleta potrebna posebna tehnična znanja in sposobnosti? Ne, izdelke je mogoče enostavno sestaviti brez posebnega tehničnega znanja in sposobnosti. Vsi potrebni koraki so opisani v navodilih za sestavo in v video posnetku.
Koliko časa je potrebnega za montažo zaščitne navojne  mreže proti mrčesu? Montaža zaščitne navojne mreže proti mrčesu traja približno 2 uri. 
V katerih barvah je na voljo zaščitna navojna mreža proti mrčesu? V beli in rjavi barvi.
Katere velikosti so na voljo? Na voljo so modeli z zunanjimi merami največ (v x š) 225 x 140 cm. Roletno kaseto  in vodila lahko po potrebi enostavno skrajšate. Pred morebitnim rezanjem natančno preberite priporočila v navodilih za montažo.
Kakšna je kakovost materialov? Profili so aluminijasti, prašno barvani in zato popolnoma odporni proti koroziji. Komarnik je iz visokokakovostne tkanine iz steklenih vlaken z UV zaščito.
Katero orodje potrebujem? Potrebujete: žago za železo, jeralnik (priporočljivo), meter, svinčnik, rezilno orodje (montažni nož), križni izvijač, kovinsko pilo, vrtalnik, sveder 4 mm in 6 mm (odvisno od načina montaže).TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net