Navodilo za montažo:
Zašcitna vrata proti insektom iz aluminija


 Pogosta vprašanja – vrata z aluminijastim okvirjem in zaščitno mrežo proti mrčesu    

Katere so prednosti vrat z zaščitno mrežo proti mrčesu? Vrata z zaščitno mrežo proti mrčesu   so privlačnega videza in jih lahko po želji odprete ali zaprete. Opremljena so z dvema magnetoma, tako da niti veter, na primer, jih ne more kar enostavno odpreti. 
Kam je mogoče montirati  vrata z zaščitno mrežo proti mrčesu  ? Vrata z zaščitno mrežo proti mrčesu   je mogoče montirati neposredno na vrtni okvir s pomočjo  tečajev.
Je komplet popoln in pripravljen za vgradnjo? Ja, komplet vsebuje vse potrebne sestavne dele.
Ali so za sestavo kompleta potrebna posebna tehnična znanja in sposobnosti? Ne, izdelke je mogoče enostavno sestaviti brez posebnega tehničnega znanja in sposobnosti.  Vsi potrebni koraki so opisani v navodilih za sestavo in v video posnetku. 
Koliko časa je potrebnega za montažo vrat z zaščitno mrežo proti mrčesu ? Montaža vrat z zaščitno mrežo proti mrčesu traja približno 2 uri. 
V katerih barvah so na voljo  vrata z zaščitno mrežo proti mrčesu ? V beli in rjavi barvi.
Katere velikosti so na voljo? Na voljo so modeli z zunanjimi merami največ (š x v) 100 x 210 cm. Okvire lahko po potrebi enostavno skrajšate. Pred morebitnim rezanjem natančno preberite priporočila v navodilih za montažo. 
Kakšna je kakovost materialov? Profili so aluminijasti, prašno barvani in zato popolnoma odporni proti koroziji. Komarnik je iz visokokakovostne tkanine iz steklenih vlaken z UV zaščito.
Katero orodje potrebujem? Potrebujete: žago za železo, gumijasto kladivo, jeralnik (priporočljivo), meter, svinčnik, rezilno orodje (montažni nož), križni izvijač, kovinsko pilo, vrtalnik, sveder  2 mm, 2,5 mm in 3 mm.TPS Product Solutions GmbH  •  Schreyvogelgasse 2/4  •  1010 Wien
http://www.tp-solutions.net